Wersje kompatybilne
Gnocchi cu sos de roșii și busuioc
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sos de roșii și busuioc
- 30 g ulei de măsline extravirgin
- 1 cățel de usturoi
- 50 g ceapă, tăiată sferturi
- 450 g roșii, din conservă
- 1 priză zahăr extrafin
- 1 linguriță sare de mare, fină
Gnocchi
- 1500 g apă
- 10 g ulei de măsline extravirgin
- 800 g gnocchi (timp de gătire 2-3 minute)
- 1 linguriță sare de mare, fină
- 5 frunze de busuioc proaspăt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1701 kJ / 407 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 51.6 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 2430 mg
Alternatywne przepisy
Sos napolitan
1h
Cordial de coacăze negre
30 min
Salată de ouă în cuib crocant de Paște
Brak ocen
Martini cald cu caramel și mirodenii
Brak ocen
Mușchi de porc umplut și sos de mere și cidru
1h
Chili con carne
40 min
Ciocolată caldă cu portocale, pe băț
2 Std. 50 Min
Supă cu zdrențe
45min
Ceai negru cu amestec de condimente
Brak ocen
Tocăniță de pui și arpacaș
50 min
Soutzoukakia ("cârnăciori") cu orez
1h
Tortilla Spaniolă
45min