Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 fire pătrunjel verde, doar frunzele
- 2 căței de usturoi
- 40 g unt sărat
- 3 șalote, tăiate în jumătăți
- 50 g vin alb
- 250 g ciuperci shiitake, proaspete, tăiate în felii
- 150 g ciuperci portobello, proaspete, tăiate în felii
- 2 linguri sos Worcestershire
- 250 g frișcă lichidă, 35% grăsime
- sare, după gust
- piper negru măcinat, după gust
- 10 g cepșoară, tocată fin
- Wartości odżywcze
- na 1 borcan
- Kalorie
- 5328.7 kJ / 1184.2 kcal
- Białko
- 16.4 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 124.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 80.3 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 987 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1 Std. 10 Min
Mazăre cremoasă cu jambon
30 min
Fusilli cu pui și ciuperci
40 min
Budincă din griș
20 Min
Prăjitură cu mere și bezea
2 Std.
Tocăniță de pui, cu fasole roșie și cartofi dulci
45 min
Risotto cu sparanghel și leurdă
35 min
Burger cu carne de porc gătită lent (Pulled Pork)
5hod.
Chiftele cu sos de ciuperci și vin
35 min
Sos cremos de ciuperci și vin alb
30 min
Sos de piper
30 min
Maioneză
5min