Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 fire pătrunjel verde, doar frunzele
- 2 căței de usturoi
- 40 g unt sărat
- 3 șalote, tăiate în jumătăți
- 50 g vin alb
- 250 g ciuperci shiitake, proaspete, tăiate în felii
- 150 g ciuperci portobello, proaspete, tăiate în felii
- 2 linguri sos Worcestershire
- 250 g frișcă lichidă, 35% grăsime
- sare, după gust
- piper negru măcinat, după gust
- 10 g cepșoară, tocată fin
- Wartości odżywcze
- na 1 borcan
- Kalorie
- 5328.7 kJ / 1184.2 kcal
- Białko
- 16.4 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 124.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 80.3 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 987 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă cu dovleac Kabocha, ghimbir și curry
50 min
Sos cremos de ciuperci și vin alb
30 min
Risotto cu ciuperci și parmezan
Brak ocen
Sos alb (fără alergeni)
Brak ocen
Chawanmushi (Cremă sărată japoneză)
Brak ocen
Inimioare
1 Std.
Salată de paste și crevete cu pesto de coriandru
Brak ocen
Fâșii de vițel cu cartofi
2h 50 min
Fâșii de pui cu sos cremos de roșii și orez basmati
40 min
Burgeri cu carne de porc gătită lent
4 godz. 50 min
Risotto cu sparanghel și șofran
35 min
Lapte de pasăre
40 min