Pastasuppe, svinerull med grønnsaker, pudding, muffins

Pastasuppe, svinerull med grønnsaker, pudding, muffins

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porsjoner

Składniki

Bærmuffins og dampet bringebærpudding
  • bringebærsyltetøy (40 g)
    4 ts
  • egg
    2
  • sukker
    200 g
  • smør delt i biter
    60 g
  • melk
    200 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    ½ ts
    1 ts vaniljesukker, hjemmelaget
  • hvetemel
    200 g
  • bakepulver
    2 ts
  • bringebær
    200 g
    200 g bringebær, frosne
  • blåbær
    150 g
    150 g blåbær, frosne
Svinerull
  • svinebog, uten bein i et stykke, flatbanket til ca. 1.5 cm tykkelse
    500 - 600 g
  • salt
    1 klype
  • pepper, malt
    1 klype
  • bacon
    4 - 5 skiver
  • tomat, tørket
    20 g
  • parmesanost
    30 g
  • persille, fersk kun blader
    5 kvister
  • egg
    1
Middelhavsgrønnsaker, grønnsakspastasuppe
  • hvitløksfedd
    1
  • gulrøtter skrellet, delt i skiver (5 mm)
    130 g
  • blandede grønnsaker (feks. røde eller grønne paprika, selleri), delt i biter
    70 - 80 g
  • "extra virgin" olivenolje
    30 g
  • hvitvin (opcjonalnie)
    50 g
  • salt
    1 ½ ts
  • grønnsaksfond
    1 toppet ts
    1 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)
  • vann
    1000 g
  • poteter delt i skiver (5 mm)
    250 g
  • løk delt i skiver
    100 g
  • squash delt i skiver (1 cm)
    160 g
  • tomat, moden delt i skiver (1 cm)
    150 g
  • oregano, tørket
    ½ ts
  • tørr pasta (feks. macaroni), til suppe
    60 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 49 g
Kalorie 5439 kJ / 1299 kcal
Tłuszcz 59 g
Błonnik 11.6 g
Węglowodany 133 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie