Urządzenia i Akcesoria
Meny med kremet grønnsakssuppe, kylling med sennepssaus og dampede grønnsaker
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner
Składniki
Grønnsakssuppe, kylling og dampede grønnsaker
-
løk delt i to80 - 100 g
-
hvitløksfedd (opcjonalnie)1
-
olivenolje20 g
-
blandede grønnsaker (feks. squash, gulrøtter, asparges, paprika, brokkoli), delt i skiver (0.5 cm)700 g
-
vann600 g
-
salt2 ½ ts
-
500 g kalkunbryst filet, uten skinn, uten bein, kuttet i strimler (5 cm x 2 cm)kyllingbryst, uten skinn kuttet i strimler (5 cm x 2 cm)500 g
-
soyasaus2 ss
-
poteter delt i skiver (0.5 cm)400 g
-
pepper, malt½ ts
-
paprika krydder, søtt (opcjonalnie)½ ts
-
1 ss fløtesmør (opcjonalnie)20 g
Sennepssaus
-
50 g fløte, minimum 30% fettkremost50 g
-
sennep1 ss
-
salt½ ts
-
malt svart pepper1 klype
-
persille, fersk kun blader3 - 4 kvister
-
eggeplomme (opcjonalnie)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
37 g
Kalorie
1745 kJ /
417 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30 min
Havregrøt med tomat og basilikum
Brak ocen
Havregrøt med avokado og egg
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kalvekjøtt med vårløk
Brak ocen
Pastasuppe, svinerull med grønnsaker, pudding, muffins
Brak ocen
Squashsuppe, fisk med ris og grønnsaker, eple-pæresmuldrepai
Brak ocen
Kremet maissuppe med kylling, brokkoliterriner
1 godz. 25 min
Meny med ertesuppe, sitronlaks, brokkoli og poteter
45 min