Meny med kremet grønnsakssuppe, kylling med sennepssaus og dampede grønnsaker

Meny med kremet grønnsakssuppe, kylling med sennepssaus og dampede grønnsaker

5.0 13 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner

Składniki

Grønnsakssuppe, kylling og dampede grønnsaker
  • løk delt i to
    80 - 100 g
  • hvitløksfedd (opcjonalnie)
    1
  • olivenolje
    20 g
  • blandede grønnsaker (feks. squash, gulrøtter, asparges, paprika, brokkoli), delt i skiver (0.5 cm)
    700 g
  • vann
    600 g
  • salt
    2 ½ ts
  • kyllingbryst, uten skinn kuttet i strimler (5 cm x 2 cm)
    500 g
    500 g kalkunbryst filet, uten skinn, uten bein, kuttet i strimler (5 cm x 2 cm)
  • soyasaus
    2 ss
  • poteter delt i skiver (0.5 cm)
    400 g
  • pepper, malt
    ½ ts
  • paprika krydder, søtt (opcjonalnie)
    ½ ts
  • smør (opcjonalnie)
    20 g
    1 ss fløte
Sennepssaus
  • kremost
    50 g
    50 g fløte, minimum 30% fett
  • sennep
    1 ss
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    1 klype
  • persille, fersk kun blader
    3 - 4 kvister
  • eggeplomme (opcjonalnie)
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 37 g
Kalorie 1745 kJ / 417 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 6.2 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie