Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 hoja de gelatina
- agua para hidratar
- 2 mangos maduros (aprox. 500 g)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 80 g de azúcar glas
- 2 claras de huevo (M)
- 4 gotas de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1124 kJ / 268 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 31.4 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 32.5 mg
Alternatywne przepisy
Risotto de setas al cava
35min
Crema de maíz
1h 40min
Crème brûlée de chocolate blanco
3 godz. 15 min
Limonada
5 phút
Pastel de pudin de fruta de la pasión
1h 5min
Bizcocho tierno con naranjas en almíbar
2h 30 phút
Sorbete de melocotón con nata
2 Std. 10 Min
Sorbete de piña congelada
5 phút
Flan tres leches
2h 30 phút
Crema de mascarpone con manzanas caramelizadas
30 phút
Bizcocho de yogur (sin huevo)
50min
Tarta esponjosa de limón
3h