Urządzenia i Akcesoria
Onion Tarte Flambée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
olive oil1 oz
-
water4 oz
-
salt¼ tsp
-
sour cream5 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Topping and Finish
-
white onion halved or quartered to fit into feeder6 oz
-
red onion halved or quartered to fit into feeder6 oz
-
fresh chives chopped, to serve1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise Sauce
15 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Quick Beef Pho
45 min
Easy Cheese Souffles
1 godz.
Maple Sweet Potato Quiche
2 godz. 10 min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1 godz.
Apricot and Caramel Carrot Cake
3 godz. 10 min
Egg Puffs
25 min
New England Clam Chowder
45 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min