Urządzenia i Akcesoria
Onion Tarte Flambée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
olive oil1 oz
-
water4 oz
-
salt¼ tsp
-
sour cream5 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Topping and Finish
-
white onion halved or quartered to fit into feeder6 oz
-
red onion halved or quartered to fit into feeder6 oz
-
fresh chives chopped, to serve1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Zucchini Bolognese
40 min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 min
Horchata
5 min
Peeler Sweet Potato Casserole
1 godz. 20 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Avocado Deviled Eggs
25 min
Lime Yogurt Berry Mousse
24 godz. 30 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Horchata
5 min