Stegt bøf-rucolasalat

Stegt bøf-rucolasalat

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
2 portioner

Składniki

  • vegetabilsk olie
    40 g
  • løg halveret og derefter skåret i skiver (5 mm)
    50 g
  • bøf, tyndsteg skåret i strimler (4-5 cm)
    200 g
  • rosmarin, frisk
    1 kvist
  • cherrytomater
    120 g
  • kaperbær, syltede (opcjonalnie) drænede
    40 g
  • rucola
    70 g
  • avokado
    1
  • valnødder
    30 g
  • limesaft
    10 g
  • honning
    10 g
  • havsalt eller efter smag
    ¾ tsk
  • sort peber, stødt eller efter smag
    ½ tsk

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 35 g
Kalorie 3368 kJ / 805 kcal
Tłuszcz 67 g
Błonnik 10 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie