Urządzenia i Akcesoria
蘑菇浓汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
新鲜白蘑菇 依需要切半或一切四块400 克
-
水500 - 600 克
-
牛奶200 克
-
1 满茶匙 蔬菜高汤酱蔬菜高汤块 (0.5公升)1 块
-
面粉50 克
-
盐½ 茶匙
-
鲜奶油50 克
-
新鲜欧芹 只取叶片4 小束
-
奶油芝士 (opcjonalnie)40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5 g
Kalorie
523 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy