米色拉

米色拉

4.7 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 2 颗
  • 西葫芦 切丁
    280 克
  • 胡萝卜 切丁
    120 克
  • 冷冻豌豆
    100 克
  • 1200 克
  • 1 茶匙
  • 半熟米 (约15分钟的烹煮时间)
    250 克
  • 罐装油浸金枪鱼 (重量包含罐头内的油份液体),沥干油,切小块
    200 克
  • 黑橄榄或绿橄榄 去籽,整颗或切小块皆可
    100 克
  • 酸黄瓜 切片
    15 - 20 克
  • 新鲜薄荷 只取叶子
    1 支
  • 特级初榨橄榄油
    1 汤匙
  • 醋 (opcjonalnie)
    1 - 2 茶匙
    1 - 2 茶匙 柠檬汁
  • 樱桃番茄 切块
    7 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21 g
Kalorie 2027 kJ / 485 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...