Urządzenia i Akcesoria
鳟鱼蔬菜通心粉色拉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
-
水1000 克
-
白葡萄酒200 克
-
橙汁 现榨100 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
400 克 去皮鲑鱼鱼排去皮鳟鱼鱼排400 克
-
冷冻豌豆200 克
-
斜管面 (约10分钟烹煮时间)240 克
-
特级初榨橄榄油40 克
-
蒜头1 瓣
-
刺山柑(capers) 冲洗30 克
-
去核黑橄榄80 克
-
樱桃番茄 一切二或一切四350 克
-
黑胡椒粉 (opcjonalnie)1 小撮
-
柠檬汁 (opcjonalnie)10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21 g
Kalorie
1497 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny