Urządzenia i Akcesoria
IJskroon van meringue en frambozen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
8 porties
Składniki
-
frambozen500 g
-
poedersuiker40 g
-
Cointreau40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
meringueschuimpjes in stukken, en iets meer om af te werken90 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2.5 g
Kalorie
1590 kJ /
380 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Savarin
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Karameltaart
3 h 50 min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
No ratings
Pindakaas en koekjesijs
No ratings
Sushi donuts
50 min
Aardbeien mille-feuille
5 h
Tiramisu
5 h 20 min
Vanille-ijs sandwiches
13 h 25 min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 h 30 min
Meringue spoken
12 h 25 min
Soubisesaus
No ratings
Karamel parfait
No ratings
Napoleon hoedjes
No ratings