Urządzenia i Akcesoria
Karpatka
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
20 kusů
Składniki
Těsto
-
310 gramů vody
-
160 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
160 gramů hladké mouky
-
6 vajec
Krém
-
940 gramů mléka
-
100 gramů vanilkového pudingu, v prášku
-
5 žloutků
-
380 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
200 gramů moučkového cukru plus na posypání
-
5 čajových lžiček vanilkového cukru2 ½ čajové lžičky domácího vanilkového cukru
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Sód
49.9 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1434.2 kJ /
342.8 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baklava Cheesecake
3 godz. 30 min
Espresso martini
5 min
Chlupatá kokosová monstra
9 godz. 30 min
Pisco sour (citrónový koktejl)
10 min
Hamburgery s pomalu vařeným vepřovým masem v barbecue omáčce
4 godz. 50 min
Tradiční taiwanské meat floss
Brak ocen
Smetanový krém "Piňa Colada"
1 godz. 20 min
Kluski z makiem - 2015
1 godz. 10 min
Čokoládovo-kaštanový cheesecake
1 godz. 45 min
Aïoli
5 min
Brownies
50 min
Tiramisu
5 godz. 20 min