Urządzenia i Akcesoria
Dubajská čokoláda
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 kusů
Składniki
-
170 gramů mléčné čokolády na kousky (2–3 cm)
-
1 čajová lžička kokosového oleje
-
70 gramů těsta na kadayif na kousky (4–5 cm)
-
100 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
-
200 gramů slazeného kondenzovaného mléka
-
1 polévková lžíce másla
-
1 čajová lžička tahini
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Sód
96 mg
Białko
7 g
Kalorie
1406 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Romantika ve dvou II.
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Ovesné kuličky s arašídovým máslem
30 min
Risottata s lososem a houbami
45 min
Margarita
10 min
Mangové cheesecaky
4 godz.
Jahodovo-pistáciové parfaits s bílou čokoládou
Brak ocen
Vanilkový Mille-feuille s karamelem a pekanovými ořechy
Brak ocen
Dalgona coffee s kondenzovaným mlékem
10 min
Chobotnice „à lagareiro“
1 godz. 30 min
Carpaccio z červené řepy
Brak ocen
Mandlovo-mátové pesto
20 min
Velikonoční čokoládová hnízda
50 min
Sushi s krabími tyčinkami
1 godz. 20 min