Urządzenia i Akcesoria
Tradiční taiwanské meat floss
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
180 gramů
Składniki
-
300 gramů vepřové panenky na kousky (přibližně 3 cm)
-
10 gramů oleje
-
40 gramů sójové omáčky
-
40 gramů cukru
-
20 gramů rýžového vína
-
150 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 gramů
Sód
3145.4 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
3056 kJ /
730.4 kcal
Tłuszcz
31.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
60.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Slaný koláč se žampióny, kaštany a brusinkami
Brak ocen
Chobotnice „à lagareiro“
1 godz. 30 min
Cibulový koláč tarte flambée (TM6)
1 godz.
Máslová brioška
2 godz. 10 min
Gratinovaná treska s bešamelovou omáčkou
50 min
Kokosovo-chia-banánové nanuky
7 godz. 30 min
Halloweenské houstičky
3 godz. 20 min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2 godz. 20 min
Paštika s tuňákem a lososem
12 godz. 10 min
Rýže s chřestem, brokolicí a houbami
Brak ocen
Scones
30 min
Smažené knedlíčky plněné vepřovým masem
1 godz. 30 min