Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluat
- 250 g făină de pâine
- 120 g apă
- 30 g ulei de măsline
- ½ linguriță sare
Topping
- 1 ceapă verde, curățată și tăiată în jumătate
- 200 g smântână fermentată, de orice tip
- 100 g jambon, tăiat cuburi (1-2 cm)
- ¼ linguriță sare
- 2 prize nucșoară măcinată
- 3 prize piper negru măcinat
- 1 lingură cepșoară, tocată fin pentru garnisit
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 546.3 kJ / 130.1 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 208.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guacamole
5 min
Milkshake Banana Split
30 min
Pui cu portocală, cu cușcuș perlat și semințe de pin
1hod. 30min
Latte cu afine și gheață
10 Min
Lasagna cu pesto din roșii deshidratate; Sorbet de limoncello
12h 20min
Brunch scandinav
Brak ocen
Struffoli (Italia)
Brak ocen
Gin Fizz
5 min
Gazpacho
1h 15 min
Cozonac Unguresc cu mac (Baigli cu mac)
3h 15min
Empanadas vesele cu legume
1h 10min
Mămăligă cremoasă cu piersici
50 min