Hawaiian glútenfrí pizza

Hawaiian glútenfrí pizza

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
16 sneiðar

Składniki

Deig
  • extra virgin ólífuolía til að smyrja
  • hrísgrjón
    70 g
  • vatn
    250 g
  • þurrger
    2 ½ tsk
  • sykur
    1 tsk
  • glútenfrítt hveiti líka til að sáldra á borðið (sjá ráð)
    250 g
  • xanthan gum
    1 ½ tsk
  • sjávarsalt
    1 tsk
Samsetning
  • pizzasósa
    3 msk
  • Cheddar ostur rifinn
    100 g
  • skinka
    50 g
  • ferskur ananas í bitum

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sneið

Sód 219.8 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 390.6 kJ / 93.4 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 13.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie