Hvítlauks- og timíankex

Hvítlauks- og timíankex

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
56 stykki

Składniki

  • ferskt timían aðeins blöðin
    5 stönglar
  • hveiti
    220 g
  • vatn
    120 g
  • ólífuolía
    20 g
  • hvítlauksduft
    1 msk
  • sykur
    1 tsk
  • sjávarsalt í flögum auk auka til að stökkva
    1 tsk
  • svartur pipar
    1 tsk

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stykki

Sód 34 mg
Białko 0.4 g
Kalorie 78 kJ / 19 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie