Urządzenia i Akcesoria
Aardappelpuree en merguez
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 porties
Składniki
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (opcjonalnie) om op te dienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1685.5 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
2523.2 kJ /
605 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Friend® in de zomer
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 min
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Brak ocen
Regenboog Veggie Pizza
Brak ocen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Brak ocen
Geode cake
Brak ocen
Fruitkroon
Brak ocen
Zonnige groentetaart
Brak ocen
Kweeperentaart
50 min
Zuurkool
Brak ocen
Groentesticks
Brak ocen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Brak ocen
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Brak ocen