Urządzenia i Akcesoria
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portie
Składniki
-
nori vel in stukken1
-
gepekelde augurken in stukken50 g
-
knolselder in stukken60 g
-
rode ui klein, gehalveerd1
-
mayonaise veganistisch (zie tip)120 g
-
mosterd1 tl
-
citroensap3 - 4 scheutjes
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
witte kikkererwten, uit blik uitlekgewicht 240 g1 blik
-
roggebrood horizontaal snijden4
-
groene slabladeren4
-
komkommer dun (ongeveer 2 mm)12 sneetjes
-
tuinkers afgesneden1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8 g
Kalorie
1303 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
7.2 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Quick & Healthy Lunch
5 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Groente-Omeletten
30 min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Brak ocen
Omelet Caprese
30 min
Paëlla
50 min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Brak ocen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 godz. 30 min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Shakshuka
50 min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
IJs van Mango en Passievrucht
12 godz.
Eiersalade met curry
1 godz. 30 min