Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 linguri capere în oțet
- ½ lămâie, coaja (fără pielițe albe) și zeama
- 120 g unt (vezi recomandări)
- 2 prize sare de mare
- Wartości odżywcze
- na 150 g
- Kalorie
- 3718.1 kJ / 885.3 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 97.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 64.2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 844.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1j 20 menit
Sos de fructe (coulis)
10 min
Mic dejun paleo
Brak ocen
Coquito (Lichior portorican de ouă)
Brak ocen
Clătite cu creveți și ciuperci
Brak ocen
Salată cu paste și năut
25 min
Cordial de ghimbir
Brak ocen
Ceai verde cu portocală și mirodenii
15min
Brioșe cu granola cu ciocolată
30 Min
Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură
Brak ocen
Înghețată Cheesecake cu căpșune
6 godz. 40 min
Sos bearnez
15min