Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
5 portions
Składniki
-
vegetable oil8 ½ oz
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
pickled capers drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks, from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.7 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Tłuszcz
49.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia
3 godz.
Maple Miso Vinaigrette
5 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18 godz. 25 min
Cucumber Lime Sorbet
8 godz. 10 min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Caesar Salad
30 min
Caramelized Red Onion Chutney
24 godz.
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 min