Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
5 portions
Składniki
-
vegetable oil8 ½ oz
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
pickled capers drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks, from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.7 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Tłuszcz
49.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béchamel Sauce
15 min
Hummus
10 min
Smoked Onion Dip
10 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Lemon Caper Aioli
10 min
King Cake
4 godz. 45 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 godz. 55 min
Caramelized Red Onion Chutney
24 godz.
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1 godz.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Eggcellent Caesar Dressing
10 min