Tocăniță de iepure (Gibelotte)

Tocăniță de iepure (Gibelotte)

3.0 3 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 porții

Składniki

  • șalote tăiate în jumătate
    80 g
  • căței de usturoi
    2
  • ulei de rapiță
    2 linguri
  • ceapă verde tăiată bucăți
    100 g
  • pâine de casă tăiate cuburi (2 cm)
    2 felii
  • cuburi de bacon
    100 g
  • făină
    10 g
  • iepure întreg, fără piele și fără cap tăiat în bucăți
    1
  • vin alb, sec
    100 g
  • ciuperci champignon albe, proaspete tăiate sferturi
    400 g
  • legătură de verdețuri
    1
  • apă
    420 g
  • cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l)
    1
  • sare
    ½ linguriță
  • piper măcinat
    2 prize
  • cartofi noi
    600 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 48 g
Kalorie 2387 kJ / 571 kcal
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...