Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

2.6 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 porții

Składniki

  • ceapă tăiată bucăți
    100 g
  • cățel de usturoi
    1
  • ulei vegetal plus pentru prăjit
    10 g
  • bacon afumat tăiat cuburi (2-3 cm)
    100 g
  • mușchi de vită tăiat cuburi (3 cm)
    450 g
  • făină
    1 lingură
  • morcovi tăiați felii (1 cm)
    150 g
  • vin roșu corpolent
    300 g
  • legătură de verdețuri
    1
  • sare după gust
    1 - 2 prize
  • piper măcinat după gust
    1 - 2 prize
  • ciuperci champignon albe, proaspete tăiate sferturi
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 79 g
Kalorie 3082 kJ / 735 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...