Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g ceapă, tăiată bucăți
- 1 cățel de usturoi
- 10 g ulei vegetal, plus pentru prăjit
- 100 g bacon afumat, tăiat cuburi (2-3 cm)
- 450 g mușchi de vită, tăiat cuburi (3 cm)
- 1 lingură făină
- 150 g morcovi, tăiați felii (1 cm)
- 300 g vin roșu, corpolent
- 1 legătură de verdețuri
- 1 - 2 prize sare, după gust
- 1 - 2 prize piper măcinat, după gust
- 150 g ciuperci champignon albe, proaspete, tăiate sferturi
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3082 kJ / 735 kcal
- Białko
- 79 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 29 g
Alternatywne przepisy
Piure de cartofi cu lapte bătut
35 Min
Pulpă de vită cu salată de cartofi
45 min
Bœuf bourguignon
1h 40min
Gratin de crevete cu piper roșu
30 min
Budincă de orez
50 min
Strălucire cu ghimbir
Brak ocen
Jeleuri cu vin spumant
2 Std. 30 Min
Supă de ciuperci și cartofi, vițel umplut, cu cartofi și legume la cuptor, tiramisu cu mandarine
Brak ocen
Tortillas cu pui tandoori
50 min
Pierogi cu varză coaptă
2 Std. 30 Min
Kimchi
51 Std.
Pateu țărănesc
48h