Urządzenia i Akcesoria
Pastel de tres leches con rompope
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
10 porciones
Składniki
Bizcocho
-
6 huevos
-
150 g de azúcar
-
100 g de mantequilla derretida
-
150 g de harina
-
1 cucharadita de polvo para hornear
-
1 cucharada de vainilla
Para hidratar
-
300 g de leche evaporada
-
300 g de leche condensada
-
150 g de rompope
Betún
-
40 g de azúcar
-
250 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
1 cucharada de vainilla
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
10 g
Kalorie
2007 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RECIÉN HORNEADAS
5 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan de elote
1h
Pastel de tres leches con rompope
2h
Pastel de elote con rompope TM6
2h
Corona de chocolates
1h 30min
Pastel de tres leches
2h
Pan de elote
2h
Pastel de almendras y vainilla
2h
Pastel de tres leches
3h
Flan de queso crema
4h
El mejor pastel de chocolate
1h
Pay de queso
6h
Festejo de zanahoria
2h 55min