Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 6 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de mantequilla, derretida
- 150 g de harina
- 1 cucharadita de polvo para hornear
- 1 cucharada de vainilla
Para hidratar
- 300 g de leche evaporada
- 300 g de leche condensada
- 150 g de rompope
Betún
- 40 g de azúcar
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 cucharada de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2007 kJ / 478 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
El mejor pastel de chocolate
1h
Pastel de tres leches
2h
Pastel de tres leches con rompope
2h
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40 min
Panqué de vainilla
2h 40 min
Pastel de tres leches
3h
Panquecitos de nuez y vainilla
1h
Festejo de zanahoria
2 godz. 55 min
Pay de queso
6 Std.
Volteado de piña
1h 30 min
Pastel de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Pay de manzana casero
2h 20 min