![New England Clam Boil New England Clam Boil](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4d19e3d0cddb09277464510bc8232bfb/Derivates/060821d7ffa97ab1a17c5e2677cea25a35ffc708.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 shallots, cut in half
- 1 garlic clove
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 dried bay leaves
- 12 oz water
- 8 oz dry white wine
- 12 oz baby red potatoes, scrubbed
- 4 sweet corn cobs, cut into rounds (1 in.)
-
12
oz linguiça, cut into pieces (2 in.)
lub 12 oz andouille sausage, pre-cooked - 32 oz clams, cherrystone clams, scrubbed
- 32 oz mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed
- 4 oz unsalted butter, diced
- 1 lemon, cut into wedges
- 1 loaf French bread, sliced, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5522.4 kJ / 1319.9 kcal
- Białko
- 87 g
- Węglowodany
- 98.6 g
- Tłuszcz
- 60.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 26.2 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 3118.8 mg
Alternatywne przepisy
Lemon Ginger Sour
15 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Cinnamon Dolce Coffee
15 min
Baked Brie Bites with Chili and Raspberry Dips
2 Std. 15 Min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 Min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Shrimp and Grits
1 Std. 50 Min
Matcha Hot Chocolate
15 min
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Oatmeal
15 min