Urządzenia i Akcesoria
New England Clam Boil
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut in half2
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried bay leaves2
-
water12 oz
-
dry white wine8 oz
-
baby red potatoes scrubbed12 oz
-
sweet corn cobs cut into rounds (1 in.)4
-
12 oz andouille sausage, pre-cookedlinguiça cut into pieces (2 in.)12 oz
-
clams cherrystone clams, scrubbed32 oz
-
mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed32 oz
-
unsalted butter diced4 oz
-
lemon cut into wedges1
-
French bread sliced, to serve1 loaf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3118.8 mg
Białko
87 g
Kalorie
5522.4 kJ /
1319.9 kcal
Tłuszcz
60.3 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
26.2 g
Węglowodany
98.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Two Pound Apple Pie
1 godz. 25 min
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Cucumber Lemonade
10 min
Melon Seed Horchata
10 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Homemade Lemonade
10 min
Gravy
1 godz. 15 min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Shrimp and Potato Boil
40 min
Southern Banana Pudding
4 godz. 45 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min