Urządzenia i Akcesoria
Bavarian Pretzels
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
12 pieces
Składniki
-
milk14 ½ oz
-
active dry yeast1 tbsp
-
all-purpose flour21 ½ oz
-
salt2 tsp
-
water (filling pot 4-5 in. deep)130 oz
-
baking soda6 tbsp
-
coarse salt to taste
-
mustard to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
703 mg
Białko
7 g
Kalorie
874 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana Bread
1 godz. 50 min
Pizza Dough
1 godz.
Chocolate Chip Cookies
50 min
Broccoli and Cheese Stromboli
1 godz. 20 min
Cinnamon Rolls
3 godz.
Waffles
25 min
Cheese Biscuits
20 min
Garlic Pull-Apart Knots
1 godz. 55 min
Biscuits
40 min
Eggnog Snickerdoodles
1 godz.
Pancakes and Waffles
40 min
Sugar Cookies
1 godz. 30 min