Urządzenia i Akcesoria
Aardbeien mille-feuille
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
4 porties
Składniki
Plougastel zandkoekje
-
halfgezouten boter135 g
-
kristalsuiker120 g
-
eierdooiers2
-
zout1 afgestreken tl
-
bloem190 g
-
bakpoeder (½ zak)1 tl
Slagroom-mascarpone
-
mascarpone100 g
-
room, 35% vet zeer koud100 g
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
Aardbei-citroen gelei
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water2
-
verse aardbeien in stukken (houd 4 aardbeien apart voor de afwerking)220 g
-
vers citroengras in stukken1 stengel
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
11 g
Kalorie
3283 kJ /
785 kcal
Tłuszcz
49.5 g
Węglowodany
72.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leve de lente
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gorgonzola spread
Brak ocen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Gekookte eieren
20 min
Millefeuille met chocolade en karamel
Brak ocen
Slagroom
10 min
Hollandaisesaus
15 min
Kokos en karamel cheesecake
Brak ocen
Vloeibare karamel
25 min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 godz. 35 min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 godz.