Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 克 小番茄 (洗淨,去蒂頭)
- 10 克 蒜頭 ,切半
-
10
克 新鮮羅勒 (或九層塔)
lub 5 克 新鮮迷迭香 - 100 克 橄欖油
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 5190.3 kJ / 1241.7 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 121.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 9.2 g
- Sód
- 32.3 mg