Urządzenia i Akcesoria
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsiyon
Składniki
-
ay çekirdeği içi100 g
-
su230 g
-
10 g subeyaz şarap10 g
-
kültür mantarı büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş100 g
-
zeytinyağı50 g
-
soğan parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)60 g
-
su (bk. Öneriler)30 g
-
tuz¼ tk
-
karabiber damak tadına göre¼ - ½ tk
-
soya sosu (opcjonalnie)6 - 7 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
257.3 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
445.8 kJ /
106.5 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
16.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bol Kuruyemiş ve Çekirdekli Granola
25 min
Sicilya Usulü Arançini
3 godz. 50 min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 min
Çağla Ezmesi
10 min
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50 min
Vegan Çedar Peyniri
3 godz. 10 min
Vegan Toz Parmesan
10 min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45 min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 min
Mantar Ezmesi
1 godz. 40 min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 min
Havuçlu Mercimekli Humus
20 min