Urządzenia i Akcesoria
Pivní maso se šťouchanými bramborami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce
Składniki
-
40 gramů chleba cca 1 krajíc, na kousky
-
1 čajovou lžičku celého kmínu
-
500 gramů vepřového masa, bez kosti např. krkovice, na kostky
-
4 špetky soli
-
500 gramů piva světlého
-
600 gramů brambora na kousky (3 cm)
-
200 gramů cibule napůl
-
60 gramů másla
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
30.1 g
Kalorie
2208 kJ /
527 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Poklady
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kuřecí stehenní řízky s brokolicí, žampióny a těstovinami
35 min
Vepřové maso s houbami na víně
1 godz. 50 min
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40 min
Kotleta s hříbky a rýží
55 min
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55 min
Rizoto se zeleninou a mletým masem
50 min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30 min
Vepřové kousky na zázvoru
25 min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1 godz. 35 min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 godz.
Katův šleh
35 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 godz.