Wersje kompatybilne
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů bílých fazolí
- 100 gramů cibule, na půl
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů špeku
- 100 gramů anglické slaniny, na kousky
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 600 gramů vody
- 500 gramů brambora, na kostičky
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 200 gramů smetany
- 1 čajová lžička pepře černého, mletého
- 1 čajová lžička soli
- 3 kusy chléb, malý kulatý bochník
- 1 snítka čerstvého kopru
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 4233 kJ / 1011 kcal
- Białko
- 48.4 g
- Węglowodany
- 152.7 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
- Błonnik
- 27.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolový guláš s klobásou
11h 25 min
Koprová polévka
20 min
Fazolková polévka
35 min
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Čočkové válečky s uzeninou
45 min
Dresink s vejci a bylinkami
10 min
Mexické fazole s krustou z polenty
1 godz.
Kachní paštika s olivami
2hod. 40min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15 min
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45 min
Lasagne s kysaným zelím
1 Std. 50 Min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11h 20 min