Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 250 gramů batátů, oloupaných, na kousky
- 120 gramů mléka
- 15 gramů hnědého cukru
-
25
gramů čerstvého droždí
lub 1 čajová lžička instantního droždí - 50 gramů másla, změklého, plus navíc na vymazání
- 1 vejce
- 420 gramů hladké mouky
- 1 polévková lžíce moučkového cukru
- Wartości odżywcze
- na 9 kusů
- Kalorie
- 10079 kJ / 2409 kcal
- Białko
- 74 g
- Węglowodany
- 398 g
- Tłuszcz
- 58 g
- Tłuszcz nasycony
- 31 g
- Błonnik
- 24 g
- Sód
- 2174 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuketové řezy s čokoládovou polevou
1 Std. 15 Min
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1 Std. 50 Min
Čokoládové tyčinky s dýní a špaldovými vločkami
1h 10min
Hruškový mug cake se skořicí
25min
Moučník "Lesní mech"
2h 20min
Makovo-jablečný koláč
1 Std. 40 Min
Kešu krém
50 Min
Řepánky
1 Std. 45 Min
Rybízové řezy se sněhovou čepicí
1 Std.
Čokoládový koláč s hruškami
1 Std. 20 Min
Makovo-meruňkový věnec
1h 30min
Dýňový cheesecake se skořicí
1h 30min