Urządzenia i Akcesoria
Pasta Trofie Tenggiri dan Lemon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsi
Składniki
-
siung bawang putih1
-
minyak zaitun ekstra virgin30 g
-
air640 g
-
garam laut1 sdt
-
pasta trofie kering atau bentuk pasta lain sesuai selera320 g
-
ikan tenggiri fillet dikeringkan, dipipihkan200 g
-
lemon, disarankan organik parutan kulit halus dari 1 lemon dan 50 g perasan sari lemon2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
18 g
Kalorie
611 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hanya 5 Bahan
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bubur Ayam dengan Telur Pitan (Chicken Porridge with Century Egg)
30 min
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min