Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 730 g air
- 20 g gula
- 1 sdt ragi kering
-
20
g minyak zaitun
lub 20 g minyak sayur - 250 g tepung terigu (medium protein flour)
- 1 jumput garam
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 495 kJ / 118 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 1 g