Ciambella salata speck e scamorza

Ciambella salata speck e scamorza

4.7 211 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • burro q.b.
  • farina tipo 00 q.b.
  • 10 fili di erba cipollina fresca
  • 150 g di latte
  • 120 g di olio di semi di girasole
  • 3 uova
  • 270 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
  • 150 g di scamorza a cubetti
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 100 g di speck a cubetti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 534.7 kcal / 2236.8 kJ
Białko 21.6 g
Tłuszcz 34.7 g
Węglowodany 36.4 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Sód 839.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...