Ciambella salata speck e scamorza
TM6 TM5 TM31

Ciambella salata speck e scamorza

4.7 (177 ocen)

Składniki

  • burro q.b.
  • 10 fili di erba cipollina fresca
  • 150 g di latte
  • 120 g di olio di semi di girasole
  • 3 uova
  • 270 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di speck a cubetti
  • 150 g di scamorza a cubetti
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2236.8 kJ / 534.7 kcal
Białko
21.6 g
Węglowodany
36.4 g
Tłuszcz
34.7 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Błonnik
1.1 g
Sód
839.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy