Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů lístků bazalky
- 300 gramů goudy, na kousky
- 150 gramů rajčatové passaty
- 120 gramů suchého bílého vína
- 15 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- párky nebo klobásy, nakrájené na kousky, k podávání
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 889.9 kJ / 212.7 kcal
- Białko
- 13.2 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 457.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soljanka z DDR
1h 30min
Žebírka s kávovou omáčkou
40min
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Brak ocen
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15min
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
25 Std. 5 Min
Chilli čokoládová zmrzlina s whiskey sirupem
14 godz. 20 min
Krabí balíčky
Brak ocen
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Brak ocen
Římské gratinované artyčoky
Brak ocen
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20 min
Vitello tonato
2h
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h