Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů lístků bazalky
- 300 gramů goudy, na kousky
- 150 gramů rajčatové passaty
- 120 gramů suchého bílého vína
- 15 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- párky nebo klobásy, nakrájené na kousky, k podávání
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 889.9 kJ / 212.7 kcal
- Białko
- 13.2 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 457.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Musaka
1h 55 min
Dušené vepřové maso se ciderem
1h 40 min
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Pas d’évaluation
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45 min
Bernské rösti
Pas d’évaluation
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1hod.
Sýrový dort s bylinkami
2 godz. 20 min
Falešné kapary z poupat bezinek
Pas d’évaluation
Vitello tonato
2h
Malajské kokosové kuře
10 Std.
Galette s ratatouille
1h 30 min
Filloas (španělské palačinky)
1hod.