Urządzenia i Akcesoria
Brynzové halušky
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
4 porce
Składniki
-
voda na vaření
-
750 gramů moučných brambor oloupaných, syrových, na kousky (3 cm)
-
375 gramů hladké mouky
-
1 vejce
-
1 čajová lžička soli
-
200 gramů slaniny, na kostičky
-
250 gramů brynzy rozdrobené
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
1227.6 mg
Białko
32.6 g
Kalorie
3658.9 kJ /
874.5 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Węglowodany
105.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Čočkový salát s lilkem
40min
Drožďové knedlíčky
30min
Punčové řezy
13h
Kroupová polévka se sušenou hovězí šunkou
55min
Koláč makový květ
2h 20min
Kremrole
2h 5min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce (TM7)
30min
Buchty s povidly
2h 20min
Krupicové noky
45min
Hraběnčiny řezy
50min
Játrová rýže
35min
Svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
1h 30min