Urządzenia i Akcesoria
Brynzové halušky
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
4 porce
Składniki
-
voda na vaření
-
750 gramů moučných brambor oloupaných, syrových, na kousky (3 cm)
-
375 gramů hladké mouky
-
1 vejce
-
1 čajová lžička soli
-
200 gramů slaniny, na kostičky
-
250 gramů brynzy rozdrobené
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
1227.6 mg
Białko
32.6 g
Kalorie
3658.9 kJ /
874.5 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Węglowodany
105.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pomalu vařené ossobuco se šafránovým rizotem
4 Std. 30 Min
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8 Std. 30 Min
Loupání česneku (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 Min
Makové bagely
1 Std. 25 Min
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1 Std. 50 Min
Drožďové knedlíčky
30 Min
Lokše s mákem
24 Std. 30 Min
Zapečené tvarohové palačinky
1 Std. 30 Min
Domácí chléb se zákysem
2 Std. 10 Min
Kremrole
2 Std. 5 Min
Valašská kyselica
45 Min
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1 Std.