Urządzenia i Akcesoria
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 porsiyon
Składniki
-
limon tercihen organik1
-
portakal tercihen organik1
-
tuz, iri taneli10 g
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
maydanoz, taze sadece yaprakları1 dal
-
hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz 2 adet (her biri 200 g)400 g
-
zeytinyağı40 g
-
su gerekirse ekstra su (karıştırma kabının maksimum kapasitesini geçmeyecek miktarda)1400 g
-
limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
2095 mg
Białko
49.3 g
Kalorie
1744 kJ /
417 kcal
Tłuszcz
22.4 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale Lahanalı ve Elmalı Kinoa Salatası
40 min
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
1 godz.
Elma, Romda Bekletilmiş Üzüm ve Fındıklı Vegan Crumble
9 godz.
Frambuaz ve Fesleğenli Sangria
40 min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 godz. 15 min
Vegan Toz Parmesan
10 min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 godz. 15 min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 min
Vegan Bolonez Sos
Brak ocen
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1 godz.
Çin Usulü Dana Eti
1 godz. 20 min