Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi

Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 porsiyon

Składniki

  • limon tercihen organik
    1
  • portakal tercihen organik
    1
  • tuz, iri taneli
    10 g
  • biberiye, taze sadece yaprakları
    1 dal
  • maydanoz, taze sadece yaprakları
    1 dal
  • hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz 2 adet (her biri 200 g)
    400 g
  • zeytinyağı
    40 g
  • su gerekirse ekstra su (karıştırma kabının maksimum kapasitesini geçmeyecek miktarda)
    1400 g
  • limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Sód 2095 mg
Białko 49.3 g
Kalorie 1744 kJ / 417 kcal
Tłuszcz 22.4 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...