Wersje kompatybilne
Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coronița de pavlova
- 250 g zahăr
- 200 g albușuri (aprox. 6-7 albușuri), la temperatura camerei
- 1 linguriță oțet
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 10 g amidon de porumb
Coulis de zmeură
-
200
g zmeură
lub 200 g zmeură congelată, dezghețată timp de 1 oră, la temperatura camerei - 100 g zahăr
- 20 g zeamă de lămâie
Frișca bătută și asamblarea
- 500 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 2 - 4 smochine (opcjonalnie)
- 1 rodie, doar sâmburii
- 2 fire frunze de mentă proaspătă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Tłuszcz
- 19.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 54.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant de ciocolată (vulcan de ciocolată)
40min
Sos de piper
30min
Fursecuri cu cremă de ciocolată
Brak ocen
Lichior de ouă cu mirodenii
4 godz. 30 min
Cuiburi de Paște, din bezea
Brak ocen
Millefeuille
5h
Cozonac Unguresc cu mac (Baigli cu mac)
3h 15min
Pavlova cu zmeură și așchii de ciocolată
4 godz. 40 min
Maioneză
5 min
Căsuță de turtă dulce
12 godz.
Unt
5 min
Aluat de pizza
1hod.