Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluatul
- 100 g zahăr
- 200 g unt, rece, tăiat bucăți, plus pentru uns forma
- 370 g făină, plus pentru pudrat suprafața de lucru
- 1 ou mijlociu (53-63 g)
- 1 priză sare de mare fină
Umplutura
- 180 g gem de coacăze negre
- 300 g mere pentru gătit, curățate de coajă, fără căsuțele cu semințe, tăiate felii (0,5 cm)
- 2 lingurițe zahăr pudră, pentru pudrat plăcinta
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2672 kJ / 639 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 86.2 g
- Tłuszcz
- 29.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ruladă cu spanac și dovleac plăcintar
2 Std.
Tartă cu rubarbă și mure
2 Std. 20 Min
Gougères (Gogoșele cu brânză)
40 min
Brioșă
5 Std.
Tort de portocală întreagă cu sirop cu mirodenii
2 Std. 20 Min
Tartă cu mere
1 Std.
Chec aromat, cu fructe și rom
1 godz. 20 min
Burgeri de somon cu lămâie și ierburi aromatice
Brak ocen
Cornulețe umplute cu griș și caise
Brak ocen
Batoane din plăcintă cu mere
1 godz. 20 min
Brioșele franțuzești cu mere
1 Std. 35 Min
Brioșe cu zmeură și fistic
55 Min