南瓜炖饭

南瓜炖饭

2.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
8 人份

Składniki

  • 帕玛森乳酪 去除硬皮,切块,3厘米
    120 克
  • 南瓜肉 切块
    400 克
  • 100 克
  • 2 茶匙
  • 特级初榨橄榄油
    20 克
  • 意大利烩饭专用米
    400 克
  • 蔬菜高汤 (参考贴士)
    700 克
  • 牛油 室温,切小块
    60 克
  • 现磨黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 新鲜黑松露 切片
    1 粒

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10 g
Kalorie 1481 kJ / 354 kcal
Tłuszcz 15.1 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 43.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...