青口贝培根番茄黑米饭

青口贝培根番茄黑米饭

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 洋葱
    100 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 烟熏五花培根肉块
    150 克
  • 橄榄油
    1 汤匙
  • 黑米 洗净沥干
    250 克
  • 蔬菜高汤
    1 块
  • 500 克
  • 樱桃番茄 一切二
    250 克
  • 新鲜青口,洗净 去壳
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 27 g
Kalorie 1953 kJ / 465 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...