Griskinder i rödvin (sous-vide)

Griskinder i rödvin (sous-vide)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 portioner

Składniki

  • olivolja
    20 g
  • rödlök i klyftor
    200 g
  • morötter i skivor (0,5 cm)
    120 - 150 g
  • selleristjälk i skivor (0,5 cm)
    50 - 70 g
  • rödvin
    80 g
  • salt
    1 tsk
  • malen peppar
    ½ tsk
  • griskinder (à ca. 150 g)
    4
  • vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna
    1300 g
  • färsk rosmarin endast bladen
    2 tsk
  • saft av citron, nypressad (från ½ citron)
    30 g
    1 struken msk askorbinsyra

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 89 mg
Białko 33 g
Kalorie 2505 kJ / 598 kcal
Tłuszcz 48 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie