Kycklingrullader med röd paprikasås (sous-vide)

Kycklingrullader med röd paprikasås (sous-vide)

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
3 portioner

Składniki

Fyllning
  • färsk dragon endast blad
    20 g
    20 g färsk gräslök, endast blad
  • kronärtskockor i olja avrunna
    80 g
  • färsk ricottaost
    100 g
  • salt
    ½ tsk
  • nymalen svartpeppar
    ½ tsk
Kycklingrullader och röd paprikasås
  • kycklingbröst, utan skinn och ben (à ca. 180-200 g)
    3
  • vatten för nedsänkning och förslutning av påsar
  • saft av citron, nypressad (från ½ citron)
    30 g
    1 struken msk askorbinsyra, (från ½ citron)
  • vitlöksklyftor
    4
  • röda paprikor halverade och avfröade
    2
  • olivolja att ringla över paprikan
  • olivolja
    40 g
  • salt
    ¼ tsk
  • nymalen svartpeppar
    1 nypa

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 188 mg
Białko 52 g
Kalorie 1756 kJ / 420 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie