Urządzenia i Akcesoria
黄鱼馄饨青酱配鱼子酱
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
黄鱼 (约600~700克)3 - 4 条
-
姜10 克
-
葱 切段40 克
-
水450 克
-
料酒70 克
-
松仁25 克
-
蒜头2 瓣
-
香菜 切段40 克
-
盐6 克
-
橄榄油150 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
馄饨皮20 张
-
水 烹煮用适量
-
鱼子酱 装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1797 mg
Białko
41.6 g
Kalorie
4964 kJ /
1187.5 kcal
Tłuszcz
86.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
57.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
炫黑食尚
20 Przepisów
Chiny
Chiny