Mexikanska revbensspjäll

Mexikanska revbensspjäll

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portioner

Składniki

Pico de gallo (salsa)
  • tomater halverade
    500 g
  • färsk jalapeño avfröad
    30 g
  • lök i kvartar
    50 g
  • vitlöksklyfta
    1
  • fint havssalt
    1 tsk
  • färsk koriander endast blad
    1 kvist
Revbensspjäll
  • cola
    200 g
  • chipotlesalsa
    140 g
  • farinsocker
    100 g
  • sojasås
    80 g
  • vitlöksklyftor
    2
  • lök i kvartar
    180 g
  • vegetabilisk olja
    40 g
  • revbensspjäll av fläskkött i 5 cm tjocka bitar
    1000 g
  • fint havssalt
    1 tsk
  • malen svartpeppar
    1 tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23.86 g
Kalorie 2255 kJ / 593 kcal
Tłuszcz 36.49 g
Błonnik 1.65 g
Węglowodany 28.13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie