蔬菜烩饭

蔬菜烩饭

4.0 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    1 - 2 瓣
  • 洋葱 ,切块(每块2-3厘米)
    100 克
  • 红甜椒 ,切块(每块2-3厘米)
    50 克
  • 青椒 ,切块(每块2-3厘米)
    50 克
  • 橄榄油
    50 克
  • 蘑菇 ,一切四
    100 克
  • 西葫芦 ,切块(每块1厘米)
    100 克
  • 四季豆,冷冻 ,切块
    100 克
  • 短粳米
    200 克
  • 蔬菜高汤块
    1 块
  • 红椒粉
    1 汤匙
  • 1 茶匙
  • 食用色素 (opcjonalnie)
    ¼ 茶匙
  • 650 克
  • 罐装白色鹰嘴豆 ,冲洗后沥干水分
    200 - 400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 811.5 mg
Białko 10.4 g
Kalorie 1590 kJ / 380 kcal
Tłuszcz 14.6 g
Błonnik 8.4 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...