Urządzenia i Akcesoria
日式咖喱牛肉盖浇饭
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
3 人份
Składniki
-
水2000 克
-
米 洗净350 克
-
土豆 切滚刀块280 克
-
胡萝卜 切滚刀块150 克
-
日式咖喱块150 克
-
肥牛片500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1907 mg
Białko
38.4 g
Kalorie
4843.3 kJ /
1158.7 kcal
Tłuszcz
52.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
135 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny