Urządzenia i Akcesoria
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 50 min
20 portions
Składniki
Pizza Dough
-
water9 oz
-
active dry yeast1 ⅛ tsp
-
pasta flour (type 00)14 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt1 tsp
Cashew Mozzarella
-
cashews12 ½ oz
-
water plus extra to soak15 oz
-
ice water for water bath
-
nutritional yeast1 tsp
-
salt1 tsp
-
citric acid½ tsp
-
all-purpose flour, to sprinklecornmeal to sprinkle
-
pizza sauce
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
280.7 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
807 kJ /
192.9 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9 godz. 45 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Squid Ink Pasta
1 godz.
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 godz. 10 min
Challah
3 godz. 10 min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 min
New York Black and White Cookies
1 godz. 15 min
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16 godz.
Roasted Vegetable Pizza
1 godz. 20 min
French Toast Waffles
30 min
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min