Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů salátových brambor, na kousky
- 100 gramů nakládaných okurek, na kousky, slitých (lák uschovejte pro pozdější použití)
- 300 gramů papriky, různé, na čtvrtky
- 30 gramů slunečnicového oleje
- 300 gramů cibule, na osminy
- 700 gramů klobásy, na kousky
- 50 gramů kysaného zelí, nahrubo nakrájeného
- 150 gramů rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička hořčice
-
2
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 50 gramů láku z okurek
- 250 gramů vody
- sůl, dle chuti
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 4 čajové lžičky zakysané smetany, 10 % tuku
- 4 plátky citrónu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2686 kJ / 641 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Musaka
1sa 55 dk
Bigos
1 godz. 30 min
Aïoli
5 min
Houbový crème brûlée
24h 35min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Brak ocen
Panellets
11u. 20min
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7u. 45min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1 Std. 35 Min
Vitello tonato
2 Std.
Višňové cookies s kokosem
35 Min
Karpatka
4h 30 min
Tahini
25 Min